Hei! Käytämme sivustollamme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

Etusivu / NISSANIN VIIDEN TÄHDEN JATKOTURVA
Mekaanikonkatu 16, 00880 Helsinki
0300472204

NISSANIN VIIDEN TÄHDEN JATKOTURVA

Nissanin viiden tähden jatkoturva

NISSANIN VIIDEN TÄHDEN JATKOTURVA

MIELENRAUHAA JOPA VIIDEKSI VUODEKSI

Kun ostat uuden tai käytetyn Nissan-auton, voit ottaa siihen myös Nissanin viiden tähden jatkoturvan. Se jatkaa takuun antamaa mielenrauhaa kattaen keskeisten mekaanisten ja sähköisten osien rikkoutumiset jopa viidenteen vuoteen asti. Nissanin viiden tähden jatkoturva tulee voimaan uuden auton takuun umpeutuessa, ja siihen kuuluu Nissan Assistance -tiepalvelu.

Henkilöautojen kohdalla voit valita kolmesta vaihtoehdosta juuri sinulle sopivan turvan toiveittesi ja ajotottumuksiesi mukaan:

  • 4 vuotta tai 100 000 km*

  • 5 vuotta tai 100 000 km*

  • 5 vuotta tai 150 000 km*

* Ensin täyttyvä ehto on ratkaiseva.

Nissan-hyötyajoneuvojen uusi takuu on 5 vuotta tai 160 000 km autohin, on rekisteröity 1.9.2015 alkaen. Nissan-hyötyajoneuvoihin voit hankkia sinulle sopivan turvan toiveittesi ja ajotottumuksiesi mukaan 1):

  • 5 vuotta ja 200 000km*

  • 5 vuotta ja 250 000km*

* Ensin täyttyvä ehto on ratkaiseva.

Voit ottaa Nissanin viiden tähden jatkoturvan autoa ostaessasi tai myöhemmin uuden auton takuun vielä ollessa voimassa.

Koskee pelkästään 1.9.2015 alkaen rekisteröityjä autoja poislukien e-NV200.

NISSANIN VIIDEN TÄHDEN JATKOTURVAN EDUT

Kattava suoja autollesi

Jos autosi rikkoutuu Nissanin viiden tähden jatkoturvan voimassaoloaikana, Nissan-huoltosi korjaa tai vaihtaa Jatkoturvan kattamat osat. Voit olla rauhallisella mielellä: mekaanisten ja sähköisten osien rikkoutuessa Nissanin viiden tähden jatkoturva toimii kuten Nissanin uuden auton takuu.

Ympärivuorokautinen tiepalvelu 

Nissanin viiden tähden Jatkoturvan ollessa voimassa Nissan Assistance -tiepalvelu toimii kuten uuden auton takuun aikana. Missä päin Eurooppaa liikutkin, autamme sinua jatkamaan matkaa huoletta ja turvallisesti. Palveluun kuuluu neuvonta ja korjaukset tien päällä, tarvittaessa hinaus lähimpään Nissan-korjaamoon ja tapauskohtaisesti myös lisäpalvelut kuten vara-auto, majoitus tai auton toimitus kotipaikkakunnallesi.

Nissan Assistance -tiepalvelun puhelinnumero on 010 770 5222

Euroopan-laajuinen kattavuus

Nissanin viiden tähden jatkoturva on voimassa lähes kaikissa Euroopan maissa korkeintaan 90 päivää kestävillä matkoilla. Missä tahansa liikutkin, Nissan-jälleenmyyjät auttavat sinua jatkamaan matkaasi turvallisesti.

Helppo ja luotettava korjauskäsittely Nissan-jälleenmyyjälläsi

Autosi rikkoutuessa oma Nissan-jälleenmyyjäsi on aina paras paikka Nissanillesi. Jatkoturvan kattamat korjaukset hoituvat vaivattomasti, ilman maksuja tai omavastuuta. Voi myös luottaa siihen, että autostasi huolehtivat ammattilaiset. He käyttävät alkuperäisosia ja tekevät korjaukset varta vasten Nissaneita varten suunnitelluilla työkaluilla ja menetelmillä.

Jälleenmyyntiarvoa

Jos myyt autosi Jatkoturvan vielä ollessa voimassa, se siirtyy auton mukana seuraavalle omistajalle. Näin Jatkoturva lisää suoraan autosi jälleenmyyntiarvoa. Voimassa oleva Jatkoturva on vahva näyttö siitä, että Nissanisi on huollettu asianmukaisesti heti ensikilometreistä asti.

USEIN KYSYTTYÄ

MITÄ JATKOTURVA KATTAA?

Nissanin viiden tähden jatkoturva kattaa keskeiset mekaaniset ja sähköiset osat, kuten ilmastointilaitteet, vaihteiston, moottorin ja jousituksen. Lisäksi Nissanin viiden tähden jatkoturvaan kuuluu Nissan Assistance-tiepalvelu. Tarkemmat tiedot kattavuudesta saat Nissanin viiden tähden jatkoturvan sopimusehdoista tai omalta Nissan-jälleenmyyjältäsi.

MITÄ JATKOTURVA EI KATA?

Nissanin viiden tähden jatkoturva ei kata kulutusosia, kuten akkuja ja renkaita, ei-alkuperäisiä Nissan-osia, lisävarusteita tai -laitteita eikä auton ylläpitoon ja huoltoon liittyviä osia tai aineita, kuten öljyjä ja letkuja. Jatkoturvan ulkopuolelle jäävät myös ajoneuvot, joita käytetään vuokraukseen, poliisi- tai hälytysajoneuvoina tai kilpailemiseen, sekä rikkoutumiset, jotka ovat seurausta normaalista käytöstä poikkeavasta ajamisesta. Yksityiskohtaisen listan poikkeuksista saat Nissanin viiden tähden jatkoturvan käyttöehdoista tai omalta jälleenmyyjältäsi.

MITÄ TEEN RIKKOUTUMISEN SATTUESSA?

Rikkoutumisen sattuessa on ajaminen lopetettava välittömästi lisävaurioiden välttämiseksi. Ota heti yhteyttä Nissan-jälleenmyyjääsi ja sovi jatkotoimenpiteistä. Jos tarvitset apua jo tien päällä, Nissan Assistance -tiepalvelu auttaa sinua ympäri vuorokauden.

 

Nissanin viiden tähden jatkoturva -hinnat

Jaa artikkeli

Jaa sivu sähköpostilla itsellesi tai kaverillesi

Vastaanottaja saa sähköpostiinsa viestin, jossa on linkki sivulle.

Viestin sisältö:

Hei, katso tämä mielenkiintoinen sivu!

Sähköposti on lähetetty syöttämääsi osoitteseen.

Tarkista puuttuvat tai virheelliset tiedot.

Myynti (0,59€/min)

0300472204

Huolto (0,59€/min)

0300472205

Vaihtoautot (0,59€/min)

0300472224

Osoite

Mekaanikonkatu 16
00880 Helsinki

info.nissan@arita.fi

Myynti ark. 8-18, la 10-15 Huolto ark. 7-17